Samenwijs Opvang verzorgt de Buitenschoolse opvang (BSO) bij Samenwijscentrum De Vlinderakker in een gezellige sfeer. Ontspanning staat voorop, maar we bieden ook allerlei leuke activiteiten aan, waarbij er bijvoorbeeld regelmatig een beweegspecialist aanwezig is die actief met de kinderen aan de slag gaat!

Tussenschoolse opvang (TSO)

We willen graag dat de TSO een leuke onderbreking van de schooldag van uw kind is, waarbij ze rustig hun boterhammen kunnen eten en een leuk en afwisselend aanbod krijgen! Samenwijs verzorgt de TSO samen met vrijwilligers en stagiaires die de kinderen begeleiden! Natuurlijk gezond! Dat smaakt altijd! De door de kinderen meegebrachte lunch wordt in alle rust met elkaar gegeten. Medewerkers schenken een fris glaasje melk, thee, bouillon of water erbij.

TSO is vooral leuk! Het vindt plaats in de vrije tijd van kinderen, tijd waarin betrokken medewerkers zorg dragen voor een gezellige sfeer en respect en aandacht hebben voor ieder kind. Medewerkers bieden waar nodig een luisterend oor, zoals u dat thuis ook zou doen! Samen met de kinderen worden regels besproken, die betrekking hebben op het lunchen en die de binding en het groepsproces versterken.

Naast tijd, rust en gezelligheid tijdens het eten, is er volop tijd voor spel, beweging en creatieve activiteiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Twee keer per week wordt er tussen de middag gebruik gemaakt van een docent van het beweegburo. Wie na de lunch graag nog even wat rust wil, zoekt gewoon een rustig hoekje op!

Buitenschoolse opvang (BSO)

Samenwijs opvang is op alle werkdagen geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. De Buitenschoolse opvang is vóór schooltijd, na schooltijd en tijdens alle schoolvrije dagen en vakanties ook vijf dagen per week open!

Na school wordt er een snack gegeten waarna er ruimte is om buiten te gaan spelen, spellen te gaan doen of andere creatieve activiteiten te ondernemen. Vaak wordt er aangesloten bij de thema's die ook op school leven en worden daarbij passende activiteiten gezocht. 

Kom kijken!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Samenwijscentrum
De Vlinderakker.
Afspraak maken!

Activiteiten