Kinderdagverblijf/opvang

De kinderen en medewerkers van de basisschool en de kinderopvang gaan vaak even bij elkaar ‘buurten’. Ook vanuit het ontmoetingscentrum ‘Ome Toon’ worden wij met open armen ontvangen, waardoor de kinderen daar ook de verbinding tussen jong en oud maken!

In dit kindcentrum stellen de basisschool en de kinderdagopvang, met daarbij de peuteropvang, voor- tussen- en buitenschoolse opvang, zich als doel om uw kind zo te begeleiden en (spelenderwijs) te laten leren dat het een hele goede start kan maken op weg naar zijn toekomst. Ieder kind is uniek en daarom proberen wij uw kind het maatwerk te bieden dat het verdient om zich veilig en op zijn plek te voelen!

Samenwijs Opvang biedt kinderdagopvang in een verticale groep (0-4-jarigen) en daarnaast een groep waar ook peuteropvang wordt geboden aan de peuters vanaf 2 jaar. De buitenschoolse opvang is er voor de kinderen die naar de basisschool gaan. Zij hebben de beschikking over dezelfde ruimte waar peuteropvang wordt geboden en daarnaast maken zij ook gebruik van de mogelijkheden, die binnen de basisschool aanwezig zijn.

Alle kinderen kunnen dagelijks terecht van 7.30 uur tot 18.30 uur (in overleg zijn aangepaste openingstijden mogelijk)!

Kom kijken!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Samenwijscentrum
De Vlinderakker.
Afspraak maken!