• Doelakkers Homepage 1

Extra nieuwsbrief De Doelakkers

doelakkers

Nieuwe manager opvang

​Mijn naam is Ans Raaijmakers en ik woon in het mooie Moergestel waar ik in de winter van 1961 op een zondag ben geboren. Met mijn man Theo geniet ik van wandelen en samen koken voor vrienden. Mijn favoriete spelletjes zijn Lingo en Rummikub. Onze dochter Britt woont samen met haar partner Tim in Breda. Al vanaf jonge leeftijd ben in geïnteresseerd in wat mensen beweegt.
Na mijn opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk (huidige HBO Pedagogiek) ben ik gaan werken met dove kinderen. Daarna heb ik ruim 10 jaar gewerkt in een Medisch Kinderdagverblijf.
Als Pedagogisch Medewerkster heb ik gewerkt in de peuteropvang en (groene) kinderopvang. Momenteel ben ik werkzaam als Directeur bij Sterrekinderopvang Leijpark, waar ik enthousiast wordt van ons uitgangspunt: "We laten je kind, kind zijn". Ze ontdekken zelf de wereld, wij helpen ze een handje!
Naast mijn werk ben ik altijd blijven studeren omdat ik het belangrijk vind mezelf te blijven ontwikkelen in de dingen die ik doe. Zo heb ik het certificaat Pedagogisch coach binnen de kinderopvang in mei 2019 behaald. Samen met Joep, een geweldig team en de ouders ervoor zorgen dat de kinderen van de Doelakkers en
St Jozef zich welkom voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen is voor mij een prachtige uitdaging. Ik heb er zin!

Vriendelijke groet, Ans Raaijmakers

Schoolfruit

​De komende 20 weken krijgen de kinderen weer schoolfruit aangeboden. We verwachten van de kinderen dat ze allemaal een stukje proeven van het fruit. Mochten ze aangeven dat ze iets echt niet lusten of dat het te weinig is kunt u iets anders meegeven. Wel willen we u vragen om het dan wel bij fruit te houden dit i.v.m. de andere kinderen. Op woensdag krijgen de kinderen deze week een appel, op donderdag ananas en op vrijdag eten we sinaasappel.

De ouderraad organiseert

"Pyjama zingen"

Op woensdagavond 20 november is het even feest op school! Alle kinderen mogen om 18.30 uur (samen met hun ouders) in hun pyjama naar school komen. De Pieten willen graag een verhaaltje voorlezen en samen wat liedjes zingen. Daarna mogen de kinderen ook nog hun schoentje zetten. Wie weet komt er wat lekkers in.. Jullie komen toch ook?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/