• Doelakkers Homepage 1

Nieuwsbrief Samenwijs de Doelakkers

doelakkers

Afscheid meneer Joes

Vrijdag 2 december nemen we afscheid van meneer Joes. We toveren de school dan om in een echt circus. De kinderen van groep 2 t/m 8 gaan de gehele dag verschillende circusacts oefenen en geven om 13.15 uur een spetterende show in sportaccommodatie de Roodloop.
De kinderen worden gewoon om half 9 verwacht op school. We vertrekken met de gehele school naar de Roodloop. De kinderen moeten gewoon fruit en een lunchpakket meebrengen. Om 13.15 uur bent u van harte welkom om te komen kijken naar de voorstelling.

De kinderen uit groep 2 t/m 4 mogen opgehaald worden bij de Roodloop. De kinderen van groep 5 t/m 8 gaan met de leerkracht mee terug naar school. Vanaf 15.00 uur is er een afscheidsreceptie in de aula van de school. Hier kunt u persoonlijk afscheid nemen van meneer Joes.

Ouderraad

De ouderraad is op zoek naar versterking. 

De ouderraad:

De ouderraad is een groep ouders die allerlei activiteiten organiseert voor de leerlingen van de school en de kinderen van de opvang.

Werking ouderraad:

Samen met de leerkrachten en medewerkers van de opvang worden de activiteiten georganiseerd. Voor de uitvoering van de activiteiten is de (extra) hulp van ouders onmisbaar. Als OR zullen wij tijdig een oproep hiervoor doen. Houdt hiervoor de nieuwsbrief en posters in de school in de gaten.

Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd iemand aanspreken van de ouderraad of u stuurt een mailtje naar ordoelakkers@gmail.com

6 december

Op 6 december mogen er geen cadeautjes mee naar school genomen worden om te laten zien. Dit om teleurstellingen bij andere kinderen te voorkomen. 

Jarigen deze periode

Yenthe Gr. 5
Pleun Gr. 6
Zoe Gr. 1-2a
Femke Gr. 8
Stef Gr. 7
Jorieke Gr. 4
Milena Gr. 5
Cato gr. 7
Rosa Gr. 5
Mila Gr. 4

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/