Onze organisatie samenwijs

Team GOB

Ons team Gastouderbureau (GOB) staat klaar voor de gastouders, ouders en kinderen. Gastouderbureau Samenwijs is de overkoepelende organisatie die dan ook toeziet op de werkzaamheden van gastouders en of deze aan de wettelijke eisen, regel- en wetgeving voldoen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de facturatie en het onderling contact zo soepel mogelijk verloopt. Als stichting zijn we dan ook altijd op zoek naar verbeterpunten hoe wij ons werk en dat van u kunnen verbeteren. Ook de aansluiting bij de wensen van ouders, verzorgers en uiteraard de kinderen is daarbij belangrijk. 

Evelien zorgt voor de dagelijkse begeleiding van gastouders, bemiddeling, werving en selectie, de bedrijfsvoering, zorggezinnen en de deskundigheidsbevordering van gastouders.

Zakelijk en vertrouwd dankzij
team GOB

Ook waakt ons team GOB over de zakelijke kant van het gastouderschap. Omdat u als gastouder voornamelijk zelfstandig opereert en (vrijwel) altijd op ZZP-basis kunnen wij u helpen met de facturering en wettelijke verplichtingen of jaaropgaves. Wij geven u graag de ruimte om zelf een invulling te geven aan uw beroep als gastouder. Dat schept niet alleen een vertrouwensband, maar werkt ook op zakelijk niveau uitstekend. Ook de ouders kunnen bij ons terecht met vragen over de tarieven en een kostenbepaling.
Zoekt u een gastouder
of wilt u er een worden?

Wat wij voor gastouders betekenen

Het team houdt zich voornamelijk bezig van het verbeteren en versoepelen van het onderling contact tussen Gastouderbureau Samenwijs, ouders en gastouders. Daarbij is het belangrijk dat u weet dat wij als Gastouderbureau Samenwijs niet zozeer u niet op uw vingers kijken, maar eerder over uw schouder adviseren. Belangrijk om te weten, want wij willen graag dat u als gastouder alle ruimte krijgt om een band op te bouwen met uw gastkinderen. U kunt altijd bij Gastouderbureau Samenwijs terecht met vragen, voor advies of een stukje ervaring. Als transparante organisatie willen we graag een praktische en pedagogische tussenschakel te zijn!

Flexibiliteit voorop

Niet voor niets is een van onze kernwaardes dat we flexibel zijn. U kunt onze diensten in verschillende situaties aanvragen. Ook wanneer het om een complexe opvangvragen gaat waarbij onderwijs, opvang en zorg elkaar kruisen. Daarnaast is onze gastouderopvang onderdeel van het totaalpakket dat we aanbieden. Ons team staat altijd klaar om een adviserende of coördinerende rol op zich te nemen en is gewend om met verschillende soorten gezinssituaties te werken.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!

Bent u gastouder en wilt u voor de Gastouderbureau Samenwijs werken of wil u meer weten over onze werkwijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar en zijn altijd op zoek naar de beste gastouders van Hilvarenbeek, Middelbeers of omgeving om in te zetten bij opvangvragen. Vul het online contactformulier in, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Ook kunt u altijd bellen naar 013 505 7500.