Facturering maand maart

shutterstock_714048520

Beste ouder(s),

Maandag 16 maart heeft u de factuur over de maand maart ontvangen van Samenwijs Opvang.

Met de maatregelen die nu getroffen zijn door de overheid kunnen we ons voorstellen dat u als ouder vragen heeft over deze factuur.
'Mijn kind blijft vanaf 16 maart verplicht thuis, moet ik wel blijven betalen voor opvang?'
Het antwoord op deze vraag is afgestemd met het ministerie en de BMK (Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang):

• Betaal de factuur voor opvang zoals u dat altijd doet.

• Pas niets aan bij de Belastingdienst voor uw kinderopvangtoeslag, zo houdt u uw recht op opvang en de toeslag en wordt deze doorbetaald.

• U hoeft geen wijzigingen door te geven of uw kinderopvang stop te zetten.

Op dit moment vindt op landelijk niveau overleg plaats tussen het ministerie en de branchevereniging kinderopvang. Samenwijs volgt deze ontwikkelingen op de voet en voert de richtlijnen die daar uit voort vloeien op.

We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Arnoud van Leuven