Workshops

Vacatures

Contact

Zoeken

Samenwijs
 

Titel placeholder

Nieuwsbrief Samenwijs de Doelakkers

doelakkers

Dansvoorstelling

Dinsdag 4 februari geven de groepen 1,2 en 3 een dansvoorstelling in de grote gymzaal. De voorstelling start om 15.00 uur. U bent van harte welkom.

Carnaval

In de bijlage vindt u nogmaals de informatie over carnaval.

Nieuws van de bibliotheek

​Op 2 februari 2020 is er om 10.30 uur weer een Mini Book Food Festival, met om 10.30 uur een kenmerkende picknick en om 11:00 uur de voorstelling 'Moppereend - Weer te leuk'. Bram van Beusekom speelt een voorstelling waarin alledaagse voorwerpen zomaar tot leven komen. Een humoristische ode aan 'mopperen', geïnspireerd op het boek "Moppereend" van Joyce Dunbar en Petr Horáček, het bij alle kinderen van 2 tot 4 bekende boek van de Nationale Voorleesdagen. Help jij mee om Eend weer aan het lachen te krijgen? Kaartjes zijn te koop via Cultureel Centrum Elckerlyc.

Laat je verrassen door het boek ''Welkom in de kudde'' tijdens knutselmiddag in de bibliotheek. Hoe wordt je vrienden met een kudde paarden? Hoe luister je naar een paard? En hoe weet je wat een paard leuk vindt? Allemaal vragen waar Jannet Dijkgraaf je antwoord op kan geven.Op woensdagmiddag 12 februari van 14.00 uur tot 15.00 uur in de bibliotheek Hilvarenbeek. Op de middag zal Jannet van Paardenkracht iets komen vertellen over haar werk met paarden. Ze heeft een bijzondere kijk op paarden. Paarden rij je niet, maar leer je kennen vanuit nieuwsgierigheid. Paarden gebruiken al hun zintuigen om de wereld te begrijpen. Wat gebeurt er als wij met hen meedoen? Jannet heeft samen met Annelies Engelberts-Vaske het boek '' Welkom in de kudde'' geschreven. Daarin staat een verhaal over kinderen die samen met paarden op avontuur gaan. Deze middag wordt er ook nog volop geknutseld. Graag even aanmelden: hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl (Activiteit is gratis).

Jarigen deze periode

Milou Gr. 1-2
Elias Gr. 5
Daphne Gr. 3
Noor Gr. 7
Jady Gr. 1-2
Thijs Gr. 7
Syb Gr. 6

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/