Workshops

Vacatures

Contact

Zoeken

Samenwijs
 

Nieuws

Nieuwsbrief St. Jozef

st.jozef

Kinderen gezocht

Op zondag 22 december vieren wij kerst in Haghorst met een lichtjestocht. Het thema dit jaar is: Haghorst in het licht. Onderweg wordt het kerstverhaal verteld en uitgebeeld door kinderen. En daar hebben we jullie voor nodig. We zoeken kinderen die o.a. Jozef, Maria, de drie koningen, herders willen spelen.

Vind jij het leuk om daaraan mee te doen geef je dan snel op. Dat kan door een mail te sturen naar: barbaradusee@gmail.com. Geef in deze mail door dat je mee wilt doen met het kerstverhaal.

Mocht je niet mee willen doen met het kerstverhaal dan zouden wij het erg leuk vinden als je wel mee loopt in de lichtjestocht. Ook je ouders, opa's en oma's, buren, vriendjes, vriendinnetjes en iedereen die het leuk vindt om hierbij te zijn zijn van harte welkom.

Voor de kinderen die meelopen in de lichtjestocht worden lampionnen gezorgd. Het is daarom belangrijk dat je ook opgeeft als je meeloopt met de tocht, zodat wij weten voor hoeveel lampionnen we moeten zorgen. Geef je op door een mail te sturen naar bovenstaand mailadres.

De kerstviering start en eindigt bij D'n Deel. Het begint om 16.00 uur en het is om 19.00 uur weer afgelopen.

We hopen dat jij mee doet!

Kerstgroeten,

De organisatie.

Nationale voorleesdagen

Beste ouders, 

Van 22 januari t/m 1 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Wij doen hier als school aan mee. Wij willen graag elke ochtend starten met het voorlezen van een boek/verhaal. Voorlezen is voor elk kind enorm belangrijk. We zouden het leuk vinden wanneer er een ouder/opa/oma/buurman/buurvrouw/bekende Haghorstenaar etc voor komt lezen. Elke ochtend in elke klas is het de bedoeling dat er voorgelezen gaat worden. Dit mag ongeveer een kwartiertje tot max een half uur duren. We willen hier de ochtend om 8:30 uur mee openen. Dus denk je dat is iets voor mij of voor iemand anders die je kent, geef dit dan, voor 13 januari, door aan juffrouw Rafke (r.meulenbroeks@stichtingsamenwijs.nl). Geef hierbij aan welke dag je kunt. Juffrouw Rafke maakt dan een schema wie wanneer voor mag komen lezen, en zal dit terugkoppelen aan jou. Heb je zelf een boek/verhaal dan mag je dat voorlezen, anders hebben we hier genoeg boeken, geef dit wel even aan!
Gezellig!!

Gezocht TSO vrijwilligers

We zijn dringend op zoek naar ouders, grootouders en andere vrijwilligers om de kinderen van Haghorst een gezellige lunch te bezorgen op school. Heeft u wekelijks tijd om op 1 of meerdere dagen de TSO te kunnen ondersteunen horen wij het graag. Er staat een kleine vergoeding tegenover.

Voorstellen

​Beste ouders / verzorgers,
Mijn naam is Janneke Berkelmans. Ik ben 20 jaar oud en woon samen met mijn moeder, stiefvader en twee broertjes in Hilvarenbeek. Mijn hobby's zijn koken en reizen. Daarnaast onderneem ik graag iets met vriendinnen. Op dit moment volg ik de opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Vorig schooljaar heb ik stage gelopen op De Driehoek in Hilvarenbeek. Hier liep ik twee dagen per week stage op de babygroep (leeftijd 0-2.) De eerste 3 maanden van dit schooljaar ben ik op Curaçao geweest voor stage. Hier liep ik stage op een verticale groep (leeftijd 0-4.) Dit was een onwijs mooie ervaring waar ik veel van heb geleerd. Vanaf maandag 2 december begin ik hier in de Haghorst op het St. Jozef. Zelf heb ik er ontzettend veel zin in en kan ik niet wachten om iedereen te leren kennen!

Kerststukjes maken

​In de bijlage vindt u een brief over het maken kerststukjes op school.

Bestandsnaam: Kerststukjes
Bestandsgrootte 21 kb
Download Bestand