Workshops-blauw Stichting Samenwijs | Ondertekening visiedocument - Samenwijs nieuws
vacature Stichting Samenwijs | Ondertekening visiedocument - Samenwijs nieuws
Contact-128 Stichting Samenwijs | Ondertekening visiedocument - Samenwijs nieuws
Search-Find-128 Stichting Samenwijs | Ondertekening visiedocument - Samenwijs nieuws
samenwijs Stichting Samenwijs | Ondertekening visiedocument - Samenwijs nieuws
nieuws-samenwijs Stichting Samenwijs | Ondertekening visiedocument - Samenwijs nieuws

Ondertekening visiedocument

Taar_20200709-063745_1

Vanmiddag hebben wij samen met Korein en SKOBOS weer een belangrijk stap gezet in de ontwikkeling van kindcentra in de gemeente Oirschot. Onze gezamenlijke ambitie, doelen en richting zijn vastgelegd in een visiedocument, dat we vanmiddag ondertekend hebben.

In aantrekkelijke speel- en leeromgevingen bieden SKOBOS, Korein en Samenwijs een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Al bij de kinderopvang krijgen kinderen de begeleiding en aandacht die ze nodig hebben en dat wordt doorgezet tot het moment waarop zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Dit stelt kinderen in staat om hun talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/