Workshops-blauw Stichting Samenwijs | Sterrenreis
Workshops
vacature Stichting Samenwijs | Sterrenreis
Vacatures
Contact-128 Stichting Samenwijs | Sterrenreis
Contact
Search-Find-128 Stichting Samenwijs | Sterrenreis
Zoeken
samenwijs Stichting Samenwijs | Sterrenreis
Samenwijs
bso-workshop Stichting Samenwijs | Sterrenreis
 

Workshops Gastouders

Sterrenreis

12, 19 en 26 februari

Op zoek naar de schat in jezelf

In drie workshops ga je op verschillende manieren op zoek naar jouw talenten, dromen en wensen. Dat gaan we doen door elke bijeenkomst in te zoomen op een onderwerp. Zo ga je net als de indianen een dankbaarheidsketting maken om te kijken waar jij allemaal dankbaar voor bent. Je zult zien dat dat best veel is! Ook ga je heerlijk aan de slag met reuze bellen blazen om je wensen het universum in te sturen. En tenslotte ga je op een hele bijzondere manier kijken of je met allerlei kleuren verf emoties en gevoelens op doek kunnen zetten met, jawel: een vliegenmepper…

Dus als je het leuk vind om samen met andere kinderen op een creatieve manier na te denken, stil te staan en te kletsen over jouw wensen, krachten, dromen en gevoelens en daar ook nog eens een mooie herinnering bij te maken, geef je dan op voor deze creatieve ontdekkingsreis!

Deze workshop wordt op 3 dinsdagen gegeven: maandag 12, 19 en 26 februari van 16:00-17:15 uur bij Samenwijscentrum De Doelakkers in Hilvarenbeek door Katrijn Heiremans, NEI- en kindercoach.

Wil uw kind meedoen aan de workshops? Meld uw kind dan aan voor 25 januari. U kunt dit doen door op de knop 'inschrijven' op deze pagina te drukken. Na de aanmelding ontvangt u nadere informatie over de workshops en de organisatie daar omheen. 

Ook als uw kind geen gebruik maakt van BSO-opvang is hij/zij welkom bij de workshops. Tegen een vergoeding van 5 euro kunt u uw kind aanmelden. 
U mag uw kind dan zelf brengen en ophalen bij de aangegeven locatie.