Jaarverslagen

Bestuursverslag 2019 Stichting Samenwijs Opvang en Onderwijs

Stevig verder bouwen op de fundamenten die in 2018 gelegd zijn. Dat was het doel van Stichting Samenwijs Opvang & Onderwijs in 2019. De fundamenten zijn geworteld in onze overtuiging: één doorgaande ontwikkellijn voor ieder kind van 0 tot 13 jaar door één team van professionals binnen één organisatie. Het Strategisch Beleidsplan 2018-2022 Samen spelen, samen leren, samen werken: Samenwijs! bepaalt de bouwplannen. Op de volgende terreinen zijn flinke stappen gezet:

• Beleidsontwikkeling
• Deskundigheidsbevordering
• Organisatieontwikkeling
• Partnerschap

Een klinkend symposium rondom peuter-kleutergroepen in oktober 2019 vormde het afscheid van voormalig bestuurder kinderopvang Marianne Commies. Op haar ambitie - maatwerk voor ieder kind in een kindcentrum zonder schotten – borduurt Samenwijs voort. Op landelijk niveau wordt Samenwijs steeds zichtbaarder als koploper in integrale kindcentra.

In 2020 gaan wij door op de ingeslagen weg. Samen spelen, samen leren, samen werken: Samenwijs! Dat is onze missie. Dat blijft onze missie!

Arnoud van Leuven,
Voorzitter College van Bestuur

Klik hier voor het volledige bestuursverslag.

Jaarverslagen Stichting Samenwijs Onderwijs