Amarant

De doelgroep van Serviceteam Starrebos bestaat uit medewerkers met een matige tot lichte verstandelijke beperking met (mogelijk) bijkomende gedragsproblemen en lichamelijke beperkingen.

Binnen Samenwijs accommodatie Starrebos is Serviceteam Starrebos werkzaam en verleent diensten aan alle organisaties in het gebouw. Er kan voor allerlei verschillende taken een beroep gedaan worden op het team. De medewerkers ondersteunen in de klassen, doen voorbereidend werk, zoals: lamineren, kopiƫren, knippen. Daarnaast ondersteunen zij bij het onderhouden en schoonhouden van het gebouw en de het buitenterrein. Zij dragen er zorg voor dat de leerkrachten elke dag koffie en thee krijgen en dat de teamkamer er weer netjes uit ziet.

Het is goed voor de medewerkers dat zij werken binnen een organisatie waar de waardering groot is en de samenwerking optimaal verloopt. Binnen de Samenwijs accommodatie Starrebos worden onze medewerkers gestimuleerd en ondersteund om zich te kunnen ontwikkelen en door te groeien.

Serviceteam Starrebos
Werk en dagbesteding
Serviceteam Starrebos
Mob: 0630185562
bgg: 013 5052340
Mail: starrebos.serviceteam@amarant.nl