• Plezier Leren

Extra nieuwsbrief St. Jozef

stjoze_20191111-130409_1

Nieuwe manager 

Mijn naam is Ans Raaijmakers en ik woon in het mooie Moergestel waar ik in de winter van 1961 op een zondag ben geboren. Met mijn man Theo geniet ik van wandelen en samen koken voor vrienden. Mijn favoriete spelletjes zijn Lingo en Rummikub. Onze dochter Britt woont samen met haar partner Tim in Breda. Al vanaf jonge leeftijd ben in geïnteresseerd in wat mensen beweegt.
Na mijn opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk (huidige HBO Pedagogiek) ben ik gaan werken met dove kinderen. Daarna heb ik ruim 10 jaar gewerkt in een Medisch Kinderdagverblijf.
Als Pedagogisch Medewerkster heb ik gewerkt in de peuteropvang en (groene) kinderopvang. Momenteel ben ik werkzaam als Directeur bij Sterrekinderopvang Leijpark, waar ik enthousiast wordt van ons uitgangspunt: "We laten je kind, kind zijn". Ze ontdekken zelf de wereld, wij helpen ze een handje!
Naast mijn werk ben ik altijd blijven studeren omdat ik het belangrijk vind mezelf te blijven ontwikkelen in de dingen die ik doe. Zo heb ik het certificaat Pedagogisch coach binnen de kinderopvang in mei 2019 behaald. Samen met Joep, een geweldig team en de ouders ervoor zorgen dat de kinderen van de Doelakkers en
St Jozef zich welkom voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen is voor mij een prachtige uitdaging. Ik heb er zin!

Vriendelijke groet, Ans Raaijmakers

Extra inzet 

​Zoals u misschien gehoord heeft komen er al wat extra middelen vanuit het ministerie naar het onderwijs. Ik wil deze extra middelen dan ook meteen inzetten. Door deze middelen kunnen we 2 dagen extra ondersteuning bieden in groep 6,7,8. Groep 6 zal daarom op maandag en dinsdag opstarten bij juffrouw Carola en de lessen volgen bij meester Roberto. Door deze inzet kunnen we de kinderen meer aandacht schenken en hopen we nog gerichter te kunnen werken. Juffrouw Carola blijft eindverantwoordelijk voor deze kinderen en zal daarom ook veel overleg hebben met meester Roberto.