• Plezier Leren

Nieuwsbrief Samenwijs St. Jozef

stjoze_20220908-120033_1

Start schooljaar

Start schooljaar 2022-2023
De zomervakantie is voorbij en het schooljaar 2022-2023 is weer begonnen. Heerlijk de St. Jozef weer vol met kinderen te zien. Alle medewerkers van St. Jozef hebben er zin in. Ook dit jaar zullen we u weer via de, kalender en de website op de hoogte houden van wat er speelt op school en in de groepen. Ook hebben we een nieuwe app voor u gemaakt. De communicatie zal vooral via deze app gaan verlopen. We zien bijna alle ouders gekoppeld, mocht het niet lukken dan horen we het graag. Ook kunt u uw kind ziek melden via deze app. Mocht u meerdere kinderen hebben dan moet u ze allemaal koppelen. Anders mist u informatie van een bepaalde groep.

Ook wil ik u vragen om de privacy gegevens in te vullen in de app. Zo weten wij of uw kind op de foto mag.
Door het gebruik van deze app zullen er ook minder nieuwsbrieven verschijnen.

Wij wensen u en uw kinderen een heel plezierig schooljaar toe en hopen dat u ons weet te vinden wanneer er vragen zijn, wanneer er iets speelt wat voor u en/of uw kind van belang.

Schoolfotograaf

Binnenkort komt de schoolfotograaf weer langs. Dinsdag 27 september zijn de kinderen van de St. Jozef weer aan de beurt. Ook zullen er broertjes zusjes foto's gemaakt worden.

Kind vertel gesprek

Binnenkort zijn de kind vertelgesprekken. Voor de vakantie heeft u hier een uitnodiging voor ontvangen.

Tso medewerker

Wij zijn nog op zoek naar een tso medewerker op donderdag en vrijdag. Hier staat een kleine vergoeding tegenover. Mocht u interesse hebben dan kunt u dit aangeven bij Joep van den Hout (j.vandenhout@stichtingsamenwijs.nl )

Jarigen deze periode

Job Gr. 7
Zoë Gr. 4
Devin Gr. 3
Sjimmie Gr. 1By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/