• Plezier Leren

Nieuwsbrief Samenwijs St. Jozef

st.joze_20220120-123457_1

Open dagen

In de hoop de open dag toch fysiek te kunnen laten plaatsvinden heeft een aantal VO-scholen - in onderlinge afstemming met de overige VO-scholen - besloten hun open dag wat naar achteren te verplaatsen.

De data zijn als volgt:

Campus 013 zondag 23 januari
Praktijkcollege Tilburg dinsdag 1 februari
Theresialyceum donderdag 3 februari
De Nieuwste School vrijdag 4 februari
Mill Hill College zondag 13 februari
Beatrix College zaterdag 19 februari
Reeshof College zaterdag 19 februari
2College Cobbenhagenlyceum zaterdag 19 februari
2College Durendael zaterdag 19 februari
Koning Willem II College zondag 20 februari
Scholengemeenschap De Rooi Pannen zondag 20 februari
2College Ruivenmavo zondag 20 februari
2College Jozefmavo dinsdag 22 februari
2College Cobbenhagenmavo dinsdag 22 februari
2College Waldorfstroom dinsdag 22 februari

Indien op deze data de open dag niet fysiek mag plaatsvinden, dan wordt deze op dezelfde dag* online ingevuld. * Met uitzondering van Campus 013

De websites van de scholen geven aan of de open dag fysiek c.q. online plaats vindt en onder welke voorwaarden dit gebeurt.

Tenslotte kan ik berichten dat de meeste VO-scholen van plan zijn om in mei of juni een open dag voor leerlingen in groep 7 te organiseren.

Nadere informatie hierover volgt z.s.m.

Oudergesprekken

De oudergesprekken van groep 1 t/m 7 zijn verplaatst naar dinsdag 22 februari en donderdag 24 februari. Binnenkort ontvangt u hier een uitnodiging voor.

Besmetting

In groep 6,7,8 is er een leerling positief getest op het coronavirus. Op dit moment heeft dit geen gevolgen voor de groep. Wel wil ik u vragen om extra alert te zijn bij eventuele klachten. Ook adviseren we regelmatig een zelftest te doen bij uw kind.

vervanging

Meester Marcel is maandag nog afwezig, hij wordt dan vervangen door juffrouw Rafke. Groep 4,5 krijgt op deze dag een project over fotografie van Yvonne van Herk. We hopen dat vanaf dinsdag alles weer normaal is.

Luizencontrole

Op dit moment is er op school geen luizencontrole. We willen u vragen om thuis regelmatig te controleren en eventueel te behandelen.

Locatieraad opvang

We zijn op zoek naar een ouder voor de locatieraad. Deze ouder vertegenwoordigt de opvang. Mocht u interesse hebben dan kunt u dit doorgeven bij juffrouw Kim van Oirschot.
k.vanoirschot@stichtingsamenwijs.nl

Fleur Gr. 8
Saar Gr. 4

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/