• Plezier Leren

Nieuwsbrief Samenwijs St. Jozef

st.jozef

Studiedag

Woensdag 25 mei hebben alle medewerkers van Stichting Samenwijs een studiedag. Alle locaties zijn deze dag gesloten. De kinderen kunnen dan extra lang gaan genieten van het Hemelvaartweekend.

Ook op vrijdag 3 juni zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag.

Schoolreisje

Dinsdag 24 mei gaan we met groep 4 t/m 8 naar Duinoord in Helvoirt. Groep 1 t/m 3 gaat naar Pukkenmuk.  Hier heeft u eerder al informatie over ontvangen. We hopen op lekker weer.

Blubberrun

In de bijlage vindt u een flyer van de Blubberrun.

Even voorstellen

Mijn naam is Sabine, ik kom per 1 juni werken bij Samenwijs als pedagogisch professional en zal voornamelijk op de dinsdag en vrijdag aanwezig zijn op het kinderdagverblijf.

Vanaf mijn 16de ben ik al werkzaam in de kinderopvang, van 0 tot 12 jaar en van babygroep tot management heeft mijn interesse.

Nu vind ik het heerlijk om in een knus en kleinschalig team een fijne band op te kunnen bouwen met ouders en kinderen. Ook mijn werk en privé komen hierdoor fijn in balans.

Ik rijd graag paard (heb er twee) en ik maak zelf kinderkleding ( Fieneliene op FB). Schilderen en eropuit met de kindjes is een must!

Tegen de zomer kom ik verhuizen naar het beeldschone Diessen, waar ik samen met mijn liefdevolle chaos; dochter Fiene, vriend Hans en dochters Fem en Liz ga wonen.

Ik hoop een fijne en lange tijd tegemoet te gaan en mocht je iets willen weten… gezellig kletsen doe ik ook graag!

Tot snel,

Sabine Collignon

Jarigen deze week

Tess Gr. 1