• Plezier Leren

Nieuwsbrief Samenwijs St. Jozef

st.jozef

Even voorstellen 

Het team van opvang is gelukkig ook weer compleet. Wij wensen Macy en Vera veel plezier op de St. Jozef. Hieronder stellen zij zich kort voor.

Ik ben Macy van Baest-de Jong, 25 jaar jong en woonachtig in het mooie Hilvarenbeek. Een aantal van jullie heb ik al gezien/gesproken. En anderen zullen misschien al verhalen over mij hebben gehoord. Vanaf januari ben ik het team van de opvang komen versterken als babyspecialist. 


Even voorstellen 

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Vera, 28 jaar oud. Ik woon in Haghorst met mijn vriend. Sommigen zullen mij vast al kennen of al eens gezien hebben hier in het dorp. Ik heb al ervaring in de kinderopvang, zowel BSO als dagopvang. Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik dat ik aan de hand van leuke thema´s kinderen kan enthousiasmeren om te leren en hen een leuke tijd bij ons kan bezorgen.

Ik kijk er naar uit om met iedereen kennis te maken!

Oudergesprekken

Binnenkort zijn de oudergesprekken weer. U heeft hier een uitnodiging voor ontvangen. Deze keer zijn de gesprekken zonder de kinderen. Helaas kunnen we tijdens het gesprek geen opvang bieden voor de kinderen, dit in verband met personeelsbezetting.

Thuisonderwijs

Er zijn steeds vaker kinderen een weekje thuis ivm corona, de kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen online onderwijs na de testdag. Kinderen die gewoon ziek zijn krijgen geen online onderwijs.

Overblijfkrachten

We zijn dringend op zoek naar nieuwe overblijfkrachten. Lijkt u het iets om af en toe of wekelijks een keertje te helpen met opruimen in de klas na het eten en daarna lekker met de kinderen buiten te spelen. 
Meld u dit dan bij de leerkracht van uw kind. We hopen snel weer een mooi team bijeen te hebben.

carnaval

Voordat we het weten staat carnaval weer voor de deur. Wij vieren carnaval op vrijdag 25 februari op de Sint Jozef. Groep 1 is de gehele dag welkom. Meld uw kind via de mail bij Lieke, Kim of Pleun aan. De lunch wordt verzorgd. Het is wel de bedoeling dat ze fruit en 2x drinken meenemen.

We gaan in de ochtend verschillende activiteiten doen waarvoor de kinderen hun voorkeur mogen opgegeven. In de middag hebben we van half 2 tot half 3 een carnavalsshow. Iedere groep zorgt voor een groepsoptreden en de kinderen mogen extra aanmelden bij Pleun (soort optreden + muziek). Voor de extra aanmeldingen is het de bedoeling dat ze thuis oefenen.

Wij hopen natuurlijk dat wij u als ouders/verzorgers mogen ontvangen als publiek. Dit hangt uiteraard van de maatrelgelen van dat moment af. Mocht dit niet mogelijk zijn dan filmen wij de show. Dit hoort u tegen die tijd.

Dinsdag 22 februari --> gekke haardag

Woensdag 23 februari --> brillendag

Donderdag 24 februari --> hoedjesdag

Vrijdag 25 februari --> carnavalsviering dan hopen we natuurlijk dat iedereen verkleed naar school komt.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/