• Plezier Leren

Nieuwsbrief Samenwijs St. Jozef

st.jozef

Verandering

Met ingang van het nieuwe schooljaar is Carola gestart met haar nieuwe baan. De klassen van Sint Jozef zijn opnieuw ingedeeld. Kim en Pleun werken op dit moment als pedagogisch professionals en als onderwijsassistentes bij Sint Jozef. Vanaf 1 november werken Kim en Pleun volledig op school.

Priscilla Vrolijk start 1 november als nieuwe collega bij onze kinderopvang. Het team van de kinderopvang heeft met ingang van deze datum drie professionals: Evelien, Celine en Priscilla.

Natuurlijk zien we Kim en Pleun nog en hoeven niet echt afscheid te nemen.

Dank je wel Kim en Pleun voor al jullie inzet voor de kinderopvang, jullie enthousiasme en betrokkenheid.

Welkom Priscilla, heel veel plezier en gezelligheid gewenst bij onze kinderopvang.

Samen gaan we met veel passie zorgen voor de kinderen aan ons toevertrouwd.

Voorstellen

Hallo ouders, kinderen en collega's,

Met ingang van 1 november start ik bij stichting Samenwijs en word ik de vaste collega van Evelien en Celine.

Mijn naam is Priscilla Vrolijk en ik ben geboren en getogen in 's Gravenhage waar ik mijn hele leven heb gewoond. Bijna 3 jaar geleden leerde ik mijn Belgische vriend kennen die ik voor de liefde ben gevolgd naar België waar wij sinds februari gelukkig samenwonen.

Ik ben na het afronden van mijn studies in 2006 aan de slag gegaan in de kinderopvang. Na een tiental jaar wou ik mijn werkervaring uitbreiden en ben ik begonnen als gastouder aan huis. Dit heb ik 5 jaar met veel plezier gedaan. Dankzij mijn groot verantwoordelijkheidsgevoel kon ik alle activiteiten zelf organiseren, wel steeds in overleg met de ouders. Omdat ik een echt buitenmens ben was ik veel te vinden in het bos, strand, in de speeltuin of gezellig een rondje wandelen of fietsen.

Maar na verloop van tijd miste ik de collega's, het teamwork en de gezelligheid van een kinderdagverblijf. Daarom ben ik weer gaan werken in de kinderopvang. Met kinderen werken voelt voor mij niet echt aan als werken omdat dit nu eenmaal mijn passie is.

Ik kijk er naar uit om bij St. Jozef en De Doelakkers te starten!

Met vriendelijke groetjes,

Priscilla Vrolijk.

Vieringen

In de maand december staan een aantal vieringen gepland. Binnen de stichting is afgesproken dat de vieringen van Sinterklaas en Kerst zonder ouders zijn. We gaan voor de kinderen een leuke tijd van maken.

Afwezig

Dinsdag 13 oktober is juffrouw Lieke afwezig, zij wordt vervangen door juffrouw Isabella van de Loo.

Voorstellen stagiaire

Mijn naam is Anouk van Oort. Ik ben 22 jaar en woon in Oostelbeers. In mijn vrije tijd volleybal ik en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.Ik werk parttime als onderwijsassistent op de Mytylschool in Eindhoven. Daarnaast zit ik in het tweede leerjaar van de PABO flexibele deeltijd opleiding.Het eerste half jaar ga ik stage lopen in groep 1/2/3 op basisschool St. Jozef. Ik heb er heel veel zin in, hopelijk tot snel!

Floor Gr. 4
Meike Gr. 4