• Plezier Leren

thumbnail_Logo-samenwijs-Stichting---DEF---Lettercontouren---CMYK

Beeldgebruik

Beste ouder,

U heeft vorig jaar toestemming gegeven voor het plaatsen van beeldmateriaal van uw kind (eren) op:

De Nieuwsbrief, de Schoolgids, de Website ( gesloten deel ) en/of eventuele Social Media.Daarnaast is er expliciet toestemming gevraagd voor:
Het doorgeven van uw mailadres en telefoonnummer aan de groeps- of klassenouder om te zorgen voor een betere communicatie tussen de ouders onderling.
Deze zes items zijn verwerkt in ParnasSys.
Samenwijs is niet verplicht om jaarlijks weer toestemming te vragen, maar wel te melden dat u er, via deze nieuwsbrief,aan herinnerd wordt om deze keuze te kunnen wijzigen.Indien u dat wenst, kunt u bij de administratie of de directeur een nieuw toestemmingsformulier halen en dat uiteraard weer ondertekend in te leveren, waarop uw nieuwe keuzes weer worden geregistreerd.
Voor uitgebreidere informatie t.a.v het privacy beleid, verwijzen we naar de website.

Met vriendelijke groet
Ben Hagenberg / privacy officer stichting Samenwijs

Zotte Lotte

'Reis mee'! Kinderboekenweek 2019

Zotte Lotte heeft een échte 'Reis je mee – Quizzz' gemaakt en alle kinderen mogen meedoen!

Wat weet je over voertuigen? Waar kun je allemaal naartoe reizen? En hoe kun je daar dan het beste komen?

Zotte Lotte houdt van reizen en is al op heel veel plekken geweest. Ze vertelt daar graag over tijdens de 'Reis mee Quizzz'. En als je aan Zotte Lotte vraagt wat haar lievelingsvoertuig is, dan is dat voor haar heel makkelijk: dat is haar 'Zotte Lotte bus' waarmee ze overal komt!

Welk voertuig vind jij het leukst?

Tijdens de Quizzz heeft Zotte Lotte acht vragen bedacht die kinderen mogen beantwoorden. Zijn er slimmeriken die alle vragen goed beantwoord hebben? Die gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, maar verdienen een prijsje!

Zotte Lotte is benieuwd hoeveel slimmeriken er zijn en ziet iedereen graag verschijnen op woensdag 16 oktober om 14.00 uur in Elckerlyc. Entree € 5,-

Nieuws van de bibliotheek

Deze middag reizen we rond in de Circustrein, een uiterst bijzonder vervoersmiddel.

Dichten en knutselen

Het prentenboek van Nannie Kuiper staat deze middag centraal. We gaan er een mooi gedicht over maken ...kan het circus er mee reizen, past alles erin? En is jouw zelfbedachte voertuig spannend, grappig of onmogelijk? We maken ook een knutsel van een locomotief en een wagon en zo wordt het een lange trein. En wie kent de meeste woorden die horen bij een trein? Kom meedoen als je een nieuwsgierige reiziger bent.

Wanneer: woensdagmiddag 9 oktober
Waar: de Bibliotheek Hilvarenbeek
Voor wie: kinderen tussen de 6 en 9 jaar
Hoe laat: 14.00 tot 15.30 uur Kosten: gratis Aanmelden: via een e-mail naar hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl

Nog meer nieuws van de bibliotheek

In de bijlage vindt u informatie van de bibliotheek.

Even voorstellen

​Hoi! Mijn naam is Mirthe en ik kom uit Esbeek. Ik ben vierdejaars pabo student en ga mijn afstudeerstage volgen op Sint Jozef in groep 6-7-8. Ik wil graag zoveel mogelijk zien en doen om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Het is dan ook de bedoeling dat ik steeds meer lessen zal gaan overnemen om uiteindelijk de klas 5 weken te draaien. Ook andere taken die horen bij de rol als docent wil ik graag nog beter onder de knie krijgen, zo zal ik ook weleens aanwezig zijn bij een oudergesprek. We zullen elkaar dan ook vast nog wel tegenkomen op school. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust. Tot gauw!

Studiedag

Vrijdag 13 september heeft het team een studiedag met als thema de Kanjertraining. De kinderen zijn deze dag vrij.

​Zoe Gr. 1-2
Devin Opvang