• Plezier Leren

Nieuwsbrief St. Jozef

st.jozef

Start schooljaar

Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Hopelijk heeft u samen met uw kinderen kunnen genieten van een fijne en ontspannen vakantie.
De richtlijnen m.b.t het Corona-virus moeten nog steeds gevolgd worden, daarom houden wij ons aan de afspraken die gelden voor de onderwijssector. Deze heeft u vorige week ontvangen vanuit het College van Bestuur.
Wij als team hebben er weer zin in en gaan er weer een fijn en leerzaam jaar van maken.

Traktatie

Uw kind mag natuurlijk weer zijn verjaardag vieren in de klas en er mag ook weer normaal getrakteerd worden. Bij voorkeur een gezonde traktatie.

Kalender

Vandaag ontvangt u weer een papieren kalender met de juiste data van vakantie en studiedagen. Ook ontvangt u deze week een nieuwe inlogcode voor het beveiligde deel van de site.
Mocht u uw kind aan willen melden voor de TSO verwijs ik u naar de site van de opvang. Voor thee en melk wordt ook weer gezorgd.

Vrijwilligers gezocht

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor de tussenschoolse opvang. Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik dit graag.

Oudergesprekken

Volgende week maandag en dinsdag zijn de eerste oudergesprekken al gepland. Voor de vakantie heeft u hier een uitnodiging voor ontvangen.

Het koffie uurtje op dinsdag 15 september gaat helaas niet door. Wel ontvangt u weer een filmpje met de informatie over het komende schooljaar.

Emma Gr. 3

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/