• Plezier Leren

Nieuwsbrief St. Jozef

Gymspullen

De laatste tijd merken we dat er steeds meer kinderen hun gymspullen vergeten. Op dinsdag en donderdag zijn de vaste gymdagen. Wilt u uw kinderen deze dagen herinneren aan de gym.

Musical

Hou jij ook zoveel van zingen, dansen en acteren en ben je tussen de 6 en 13 jaar? Kom dan meedoen met Kakelbont en wordt een echte musicalster.We gaan repeteren op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.15 uur in de Hercules in Diessen.We werken het hele schooljaar naar een eindvoorstelling toe. Dit jaar wordt dat de Tovenaar van Oz. Je krijgt les in zang, dans en acteren.Er zijn 3 gratis proeflessen op donderdag 27 september, 4 oktober en 11 oktober. Kom mee doen en kijk of Kakelbont iets voor jou is.Meer informatie vind je op www.kakelbonttilburg.nl. Meld je aan door een mail te sturen naar: kakelbontmusical@gmail.comTot gauw! Groeten, Barbara Dusee

Aadje Piraatje

Aadje Piraatje viert feest!

De Bibliotheek en CC Elckerlyc presenteren op 28 oktober het eerste Mini BOEK FOOD Festival met Aadje Piraatje, Nol Havens en een gezellige picknick.

Kom je ook smullen van de interactieve vertelvoorstelling 'Aadje Piraatje viert feest', gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma?

Het Mini Boek Food Festival is een zondagochtend vol verhalen, muziek en theater, 4x per jaar leggen we om 10.30 uur de picknickkleedjes klaar voor peuters (2+), kleuters en hun papa's, mama's, opa's en oma's. Smul je mee?

Na de picknick gaan we om 11.00 uur met z'n allen naar de theaterzaal voor een mooie vertelvoorstelling.

Op zondagochtend 28 oktober is de eerste editie van het Mini BOEK FOOD Festival met een heuse picknick, met Aadje Piraatje en met Nol Havens, presentator van het Mini Boek Food Festival.

De voorstelling 'Aadje Piraatje viert feest', wordt gespeeld door Ton Meijer. Hij vertelt, zingt en speelt de versjes van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat hij op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Kinderen leren alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. Er is een zeebeen oefening op muziek van Richard Wagner, een verjaardag en Aadje heeft last van een wiebeltand. In het verhaal bootsen de kinderen met behulp van een nepzee een storm na en aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scene na uit "de scheepsjongens van Bontekoe".

Koop nu je tickets, want de onder de eerste 50 bestellers mogen we het prentenboek 'Raad eens hoeveel ik van je hou' verloten.

Zondag 28 okt 2018 10.30 uur | CC Elckerlyc Hilvarenbeek Bestel je kaarten á €5 via www.celckerlyc.nu

JumboGeef hier de hoofding....

Vanaf woensdag 3 oktober kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen.

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten.

We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school.

AVGGeef hier de hoofding....

We missen nog een aantal getekende AVG formulieren. Zou u deze zo snel mogelijk in willen leveren zodat wij de lijst compleet kunnen maken.

Stagiaire

Hallo allemaal. Ik ben Fleur Abrahams, ik woon in Hilvarenbeek. Mijn hobby's zijn hockeyen, koken, skiën en met mijn vriendinnen afspreken en leuke dingen doen. Ik studeer aan de hbo-pedagogiek. Jullie zullen mij het komende jaar elke donderdag op school zien. Ik heb zin in mijn stage hier in de Haghorst!

Hallo allemaal, graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Djolly Goethals. Ik ben 22 jaar oud en woon in Tilburg, maar kom uit Zeeuws-Vlaanderen. Ik studeer aan de Pabo op Fontys Tilburg en zit in mijn 3e jaar. Tot februari zal ik te vinden zijn in de onderbouw bij juffrouw Lea.

Ik ben Mike van Engelen, 18 jaar en kom uit Drunen. Ik zit in mijn eerste jaar van de PABO, hiervoor heb ik de havo gedaan en ik mag eindelijk gaan beginnen in het onderwijs. Verder heb ik nog 2 zusjes, een van 5 en een van 12. Ik loop stage in de bovenbouw, bij Juf Carola & Kim.

Jarigen deze periodeGeef hier de hoofding....

​Floor Gr.1-2
Meike gr.1-2