• Plezier Leren

Nieuwsbrief St. Jozef

st.jozef

Kerstviering

Op donderdag 19 december vieren we kerst op de Sint Jozef. Wij willen u hier graag voor uitnodigen. U wordt om 18:00 verwacht op school. De viering is afgelopen rond 19:30. Op vrijdagmiddag 20 december zijn alle kinderen vrij. Meer informatie volgt nog.

Groetjes de kerstwerkgroep!

Studiedag

​​Vrijdag 6 december zijn alle leerlingen vrij, ze kunnen dan lekker gaan genieten van de sinterklaascadeautjes

schoolfruit

Het schoolfruit voor komende week is:

Woensdag: Waspeen
Donderdag: Appel

Reminder

​Denkt u nog aan de betaling van de vrijwillige ouderbijdrage. En denkt u nog aan het invullen van de enquête. Deze heeft u vandaag ontvangen.
Onze leerlingen van groep 6,7 en 8 hebben deze enquête ook ingevuld en geven de school een 8,7.

Kledingcontainer

​Zoals u misschien gezien heeft is de kledingcontainer weg op de speelplaats. Deze zal ook niet meer terugkomen helaas. Iedereen bedankt voor de kleding van de afgelopen jaren.

Voorstelling dans

​Donderdag 13 februari geeft groep 6,7, 8 een dansvoorstelling in de gymzaal. Hierbij bent u van harte welkom. De voorstelling begint om 11.00 uur en eindigt om 11.15 uur.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.stichtingsamenwijs.nl/