• Plezier Leren

Nieuwsbrief St. Jozef

st.joze_20210909-123801_1

Hoofdluis

Op dit moment is er nog geen hoofdluis controle op school. Wilt u thuis goed controleren en doorgeven als er hoofdluis geconstateerd wordt. Binnenkort willen we weer starten met de controles op school.

Wat eten wij op school in de pauzes?

Wij vragen u om uw kind geen snoep, koek of andere ongezonde versnaperingen mee te geven. Graag groente of fruit voor in de kleine pauze en boterhammen tijdens de lunch. Drinken graag in een beker, bijv. gevuld met water, melk of lichte ranja. Het liefst zo min mogelijk pakjes drinken.

TSO medewerker

Wij zijn nog op zoek naar tso medewerker op donderdag en vrijdag. Hier staat een kleine vergoeding tegenover. Mocht u interesse hebben dan kunt u dit aangeven bij Ans Raaijmakers (a.raaijmakers@stichtingsamenwijs.nl )

Job Gr. 6
Zoe Gr. 4